Seksipuhelut villi ira

Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Aikanaan olen ollut Iran privaati stripissä tosin monta vuotta sitten mutta parempaa sessiota en ennen enkä jälkeen ole kokenut Ei kokemusta, mutta hitto tekis mieli alistua sille.

Vaan kun ei rahaa puissa kasva. Henkistä nöyryytystä ja jalkaorjuutta mmmmm. Ei viitsi investoida niin paljon yhteen 0, Mieluummin kuvittelen samat asiat omassa päässäni ja tulos on yhtä tyydyttävä. Pk-seudulla käydessäni varaan V-Iran studiosta tunnin. Tähän mennessä olen käynyt kolmesti.

Alkuun lomakkeen täyttö ja kässärin periaatesuunnittelu. Sähköpostilla olin jo lähettänyt toivomukseni. Ira osaa eläytyä rooliinsa.

Toiseksi tehokkain domina mitä olen kokenut. Ja parhaan näköinen minun silmiini! Loppuillasta sain selville, että nämä orjat olivat suorastaan talon emännän Villi-Iran kotiorjia.

Ja sitten on muutamia muita. Nahkapantaista Tapsa-orjaa oli kielletty puhumasta mitään, mutta onnistuin juttelemaan transvestiittiorja Amelien kanssa. Hänellä oli naisen peruukki, mekko, korkokengät ja poskimeikit, ja hän näytti mukavalta Elviira-tädiltä. Hän kertoi olleensa pitkät ajat Villi-Iran talon rakennustöissä. Villi-Iran talo on siis rakennettu ainakin osittain orjatyövoimalla! Kun olin riisuutunut bokserit ja musta paita -asteelle ja Diana oli pukeutunut ympäristöystävälliseen minimekkoon, jonka alta hänen pakaransa portaita kävellessä pilkistivät, Villi-Iran kollega Lady Aniel lähti kuljettamaan meitä opastetulle tutustumiskierrokselle Villi-Iran taloon.

Siellä sijaitsee hämyisä baari, jossa tarjotaan näiden ns. Wildclub-juhlien vieraille pientä purtavaa ja alkoholitonta boolia ja mehua. Alkoholia ei myydä, koska siihen ei ole lupaa. Gynekologin huone yläkerrassa on kirkkaasti valaistu, jotta "lääkäri" näkee tutkia gynekologin tuolissa jalat levällään lojuvan "potilaan" sukupuolielinten tilanteen. Viereisessä, vähemmän valaistussa huoneessa, on pulpetti ja vanhanaikainen kirjoituspöytä. Talon pohjakerroksessa on klubitilaksi kutsuttu avara oleskelutila, eräänlainen olohuone, jossa on sohvia ja muita istuimia.

Samassa kerroksessa on upea, hyvät löylyt tarjoava sauna ja hieno poreallas. Näissä kahdessa kerroksessa on yhteensä neljä parveketta. Lady Aniel johdatti meidät nyt musta-askelmaisia portaita myöten kellarikerrokseen, joka on Villi-Iran talon varsinainen toiminnallinen keskus. Lady Aniel tosin painotti, että missä tahansa paikassa taloa saa halutessaan harrastaa seksiä. Kellarissa näimme erilaisia SM-tiloja, kuten raskailla kaltereilla suljettavissa olevan betoniseinäisen — helvetin epämiellyttävän — vankityrmän.

Poden lievää suljetun paikan kammoa enkä mistään hinnasta haluaisi tulla lukituksi ja jätetyksi siihen loukkoon. Kellarissa on monia muitakin hienoja SM-laitteita: Kello oli vasta vähän yli kymmenen, mutta kun opas johdatti meidät sisään isoon kellarikerroksen tilaan, jonka lattialle oli levitetty paksuja patjoja, siellä viriteltiin jo illan ensimmäisiä seksileikkejä.

Huoneen yhdessä kulmassa seisoi matalalla korokkeella tanssinopettaja Dave Lambertin luvulla keksimä Sybianin satula -niminen naisten masturbointilaite. Kaunis nainen istui kahareisin laitteen satulassa ja satulan päällä oleva peniksen jäljitelmä oli tukevasti hänen sisällään nytkähtelemässä ja värisemässä ja tykyttämässä. Naisen aviomies, kuten myöhemmin kävi ilmi, hyväili vieressä vaimoaan.

Se oli hyvin epätavallinen hetki. Oppaamme nimittäin pysäytti meidät näiden kahden ihmisen viereen ja alkoi selostaa meneillään olevaa masturbointitapahtumaa.

Se siitä, että seksi olisi kahden ihmisen välistä intiimiä toimintaa! Lady Aniel kertoi itse saaneensa Sybianin satulassa viisi orgasmia putkeen. Korokkeen ympärille oli laitettu sohvia, ja Diana Ball ja minä istuimme noin metrin päähän Sybianin satulassa voihkivasta naisesta ja uppouduimme katselemaan tapahtumia. Patjalla, huoneen toisella puolella, nuori pariskunta yhtyi innokkaasti.

Jonkin ajan kuluttua mies nousi hakemaan paperipyyhkeen ja kuivasi nainen häpyä. Villi-Ira ja hänen miehensä Jukkis järjestävät upeassa talossaan noin kerran kuukaudessa swingerbileet ja SM-bileet noin kuusi kertaa vuodessa. He kutsuvat kotiorgioitaan Wildclub-juhliksi. Ne ovat yksityisbileitä ja siten vain kutsuvieraille.

Jos nimeä ei ole listalla, taloon ei pääse. Yleensä listassa on noin nimeä. Wildclub-bileissä on useimmiten jokin teema. Alkuvuodesta Villi-Ira järjesti bikinipartyt ja itämaisen yön. Villi-Ira pyrkii aina tuottamaan teemaan sopivaa pientä ohjelmaa. Tällä kertaa teemana oli vartalomaalaus, ja taiteilija Henrik maalasi halukkaiden vieraiden vartalolle kuvioita. Ohjelmanumerona oli vartalomaalatun miehen tanssiesitys hieman ennen puoltayötä.

Voin sanoa ulkomaihinkin verrattuna, että suomalaiset ovat täällä tosi aktiivisia. Touhu oli tosiaan reipasta. Sieltä ja täältä kuului naisen voihketta.

Taloon oli saapunut kivannäköisiä nuoria ja nuorehkoja ihmisiä. Kukaan ei ollut erityisemmin ylipainoinen. Vallalla oli reilu ja reipas ns.

Tavikset kutsuvierasorgioissaan hienossa huvilassa. Illan tunnelma oli myös "berliiniläisittäin" rento, iloinen ja ystävällinen. Olinko Kirkkonummella vai Berliinissä? En olisi ikinä uskonut, että suomalaiset pystyvät olemaan seksiorgioissa näin luontevia.

Jos Villi-Iran talo sijaitsisi Berliinissä, se luokiteltaisiin kaupungin hienoimpien swingerklubien joukkoon. Villi-Iran bileistä kiinnostuneet soittavat Villi-Iran nettisivuilta löytyvään info-numeroon, jolloin Villi-Ira itse useimmiten vastaa. Kun joku pariskunta soittaa ja haluaa tulla tänne, he tietävät kyllä asiansa.

Ensimmäistä kertaa on aika korkea kynnys tulla tällaiseen paikkaan, mutta siitä se lähtee", Villi-Ira sanoo. Puolen yön jälkeen päädyin juttelemaan hyvin siistin ja komeahkon, nuorehkon miehen kanssa.

Hän istuskeli tyytyväisen näköisenä klubitilan laidalla. Hänen ranteensa ympärille oli sidottu paksuhko harmaa narunpätkä. Villi-Ira päästää joka kerta bileisiin pariskuntien lisäksi pari kolme yksinäistä miestä, joita hän kutsuu varamiehiksi. Näitä varamiehiä naisvieraat voivat pyytää mukaan seksileikkeihinsä. Kohtelias käytös on tärkeää. Siitä on naisilta tullut palautetta.

Pitää myös ymmärtää turvaseksin merkitys, ettei sitä tarvitse erikseen korostaa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Ryhmäseksi Villi-iran bileet? Bileet täysin selvin päin olisivat parempia. Pitäisi mielestäni olla "kaikille jotain", mutta eri päivinä, kun tuollainen talo kerran on olemassa.

Villiä menoa Katinkullassa Siis tosi villiä. Loistorilla loistolounas Airiston Loistokarilla järjestetään nakulounastilaisuus ensi lauantaina kello 13 alkaen ja tilaisuuden kesto kolme tuntia. Villi-Ira on ilmpoittanut kaiken, minkä hän katsoo tarpeelliseksi, omilla sivuillaan.

Kaiken muun saat selville ottamalla häneen yhteyttä. Mun mielestä olisi tosiaankin ihanaa kun talossa olisi 30 kännistä vonkaavaa ukkoa ja vain 3 naista, ei tarvitsisi edes olla nuoria kunhan on naisia. Siinä olis oikeastaan uusi aihe reality-tv: Ota yhteyttä Iraan, niin hän kertoo teille tarkemmin minkälaisesta tapahtumasta on kysymys.

: Seksipuhelut villi ira

Seksipuhelut villi ira 204
Tallinna yökerhot kipu yhdynnän jälkeen Miehen g piste anaalin valkaisu
Seksipuhelut villi ira Avatar peniksen pidennys
Sasha rose escort kondomikuningas 510
Alkuun lomakkeen täyttö ja kässärin periaatesuunnittelu. Naisen aviomies, kuten myöhemmin kävi ilmi, hyväili vieressä vaimoaan. Yleensä siellä ei juurikaan ihmiset käytä alkoholia, ne tapahtumat ovat erikseen. Siinä olis oikeastaan uusi seksipuhelut villi ira reality-tv: Ettei sinne joudu raahautumaan julkisilla kulkuneuvoilla, vaan pääsee esim. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Näissä kahdessa kerroksessa on yhteensä neljä parveketta. Lady Aniel johdatti meidät nyt musta-askelmaisia portaita myöten kellarikerrokseen, joka on Villi-Iran talon varsinainen toiminnallinen keskus. Lady Aniel tosin painotti, että missä tahansa paikassa taloa saa halutessaan harrastaa seksiä. Kellarissa näimme erilaisia SM-tiloja, kuten raskailla kaltereilla suljettavissa olevan betoniseinäisen — helvetin epämiellyttävän — vankityrmän. Poden lievää suljetun paikan kammoa enkä mistään hinnasta haluaisi tulla lukituksi ja jätetyksi siihen loukkoon.

Kellarissa on monia muitakin hienoja SM-laitteita: Kello oli vasta vähän yli kymmenen, mutta kun opas johdatti meidät sisään isoon kellarikerroksen tilaan, jonka lattialle oli levitetty paksuja patjoja, siellä viriteltiin jo illan ensimmäisiä seksileikkejä. Huoneen yhdessä kulmassa seisoi matalalla korokkeella tanssinopettaja Dave Lambertin luvulla keksimä Sybianin satula -niminen naisten masturbointilaite. Kaunis nainen istui kahareisin laitteen satulassa ja satulan päällä oleva peniksen jäljitelmä oli tukevasti hänen sisällään nytkähtelemässä ja värisemässä ja tykyttämässä.

Naisen aviomies, kuten myöhemmin kävi ilmi, hyväili vieressä vaimoaan. Se oli hyvin epätavallinen hetki. Oppaamme nimittäin pysäytti meidät näiden kahden ihmisen viereen ja alkoi selostaa meneillään olevaa masturbointitapahtumaa.

Se siitä, että seksi olisi kahden ihmisen välistä intiimiä toimintaa! Lady Aniel kertoi itse saaneensa Sybianin satulassa viisi orgasmia putkeen. Korokkeen ympärille oli laitettu sohvia, ja Diana Ball ja minä istuimme noin metrin päähän Sybianin satulassa voihkivasta naisesta ja uppouduimme katselemaan tapahtumia.

Patjalla, huoneen toisella puolella, nuori pariskunta yhtyi innokkaasti. Jonkin ajan kuluttua mies nousi hakemaan paperipyyhkeen ja kuivasi nainen häpyä. Villi-Ira ja hänen miehensä Jukkis järjestävät upeassa talossaan noin kerran kuukaudessa swingerbileet ja SM-bileet noin kuusi kertaa vuodessa. He kutsuvat kotiorgioitaan Wildclub-juhliksi. Ne ovat yksityisbileitä ja siten vain kutsuvieraille. Jos nimeä ei ole listalla, taloon ei pääse.

Yleensä listassa on noin nimeä. Wildclub-bileissä on useimmiten jokin teema. Alkuvuodesta Villi-Ira järjesti bikinipartyt ja itämaisen yön. Villi-Ira pyrkii aina tuottamaan teemaan sopivaa pientä ohjelmaa. Tällä kertaa teemana oli vartalomaalaus, ja taiteilija Henrik maalasi halukkaiden vieraiden vartalolle kuvioita. Ohjelmanumerona oli vartalomaalatun miehen tanssiesitys hieman ennen puoltayötä. Voin sanoa ulkomaihinkin verrattuna, että suomalaiset ovat täällä tosi aktiivisia.

Touhu oli tosiaan reipasta. Sieltä ja täältä kuului naisen voihketta. Taloon oli saapunut kivannäköisiä nuoria ja nuorehkoja ihmisiä. Kukaan ei ollut erityisemmin ylipainoinen. Vallalla oli reilu ja reipas ns. Tavikset kutsuvierasorgioissaan hienossa huvilassa. Illan tunnelma oli myös "berliiniläisittäin" rento, iloinen ja ystävällinen. Olinko Kirkkonummella vai Berliinissä? En olisi ikinä uskonut, että suomalaiset pystyvät olemaan seksiorgioissa näin luontevia.

Jos Villi-Iran talo sijaitsisi Berliinissä, se luokiteltaisiin kaupungin hienoimpien swingerklubien joukkoon. Villi-Iran bileistä kiinnostuneet soittavat Villi-Iran nettisivuilta löytyvään info-numeroon, jolloin Villi-Ira itse useimmiten vastaa. Kun joku pariskunta soittaa ja haluaa tulla tänne, he tietävät kyllä asiansa. Ensimmäistä kertaa on aika korkea kynnys tulla tällaiseen paikkaan, mutta siitä se lähtee", Villi-Ira sanoo.

Puolen yön jälkeen päädyin juttelemaan hyvin siistin ja komeahkon, nuorehkon miehen kanssa. Hän istuskeli tyytyväisen näköisenä klubitilan laidalla. Hänen ranteensa ympärille oli sidottu paksuhko harmaa narunpätkä. Villi-Ira päästää joka kerta bileisiin pariskuntien lisäksi pari kolme yksinäistä miestä, joita hän kutsuu varamiehiksi. Näitä varamiehiä naisvieraat voivat pyytää mukaan seksileikkeihinsä.

Kohtelias käytös on tärkeää. Siitä on naisilta tullut palautetta. Pitää myös ymmärtää turvaseksin merkitys, ettei sitä tarvitse erikseen korostaa. Heille on ihan omat ohjeistukset siihen. Nämä pojat on tarkkaan ohjeistettu, ja he ymmärtävät paikkansa", Villi-Ira sanoo ja lisää naurahtaen:.

Varamies, jonka kanssa juttelin, kertoi käyneensä Villi-Iran orgioissa ensin tyttöystävänsä kanssa. Suhde oli sitten lopahtanut, eikä mies ollut löytänyt uutta bileisiin halukasta naisseuralaista.

Hän oli pyrkinyt varamieheksi ja päässyt. Nyt hän myhäili tyytyväisyydestä. Pari varvia oli tullut jo nykäistyksi illan kuluessa. Puolenyön aikoihin menin Diana Ballin kanssa saunan lauteille. Lord, lord, siinä naisessa on enemmän kurveja kuin parhaassa formularadassa! En ole varmaan koskaan ollut hienommassa saunassa. Bileet jatkuivat kolmeen asti. Diana Ball ja minä puimme jo hieman aikaisemmin ulkovaatteet päälle.

Tapsa-orja nyöritti Dianan kengät. Taksi oli tulossa lumipenkkojen reunustamaa tietä. Ilmeisesti he ovat kuitenkin ymmärtäneet, että tämä on osa minua ja minun elämäntapaani, ja niin kuin olen sanonut heille, niin tästä kaikesta erikoisuudestani huolimatta olen elämässäni onnellinen. Asiaan perehtyneet tahot eivät tiedä Suomessa toisia Villi-Iran juhlien kaltaisia bileitä. Keski-Euroopassa, Saksassa, Hollannissa ja Ranskassa, niitä on enemmänkin, mutta Pohjoismaissa seksijuhlat ovat harvinaisia.

Tapasin Iran baarissa n. Kerroin olevani homo ja hän sanoi ettei se mitään haittaa. Jänistin sitten kuitenkin seuraavana päivänä enkä soitellut hänelle. Älkää uskoko kaikkea mitä luette. Paikka on niin mahtava, että artikkeli vain raapaisi pintaa. En voinut uskoa, että tämmöistä paikkaa on edes olemassa ja olin niin ylipositiivisen yllättänyt kun ensimmäisen kerran kävin siellä. Mahtavan paikan lisäksi porukka oli todella mukavaa, kaikki suomalaisen baarikulttuurin örkit puuttui ja paikalla oli vain mukavia ja avoimia ihmisiä.

Paikka on upea ja isäntäväki luontevaa ja ystävällistä. Henkilöt, joita olen paikalla nähnyt, ovat olleet mukavia ja avoimia. Iran paikka tiloineen ja laitteineen on kutsutuille mukava paikka päästä irti arjesta!

Siis mihin vitun paikkaan ei pääsis taksilla Sitä samaa mietin itsekkin, "helposti löytää perille". Taksikuskille sanotaan et aja Kirkkonummelle, Espoon rajalle. Että tällaiset bileet ovat "harvinaisia". Enintään jonkun mielestä siksi ettei ihan kellä hyvänsä ole mitään asiaa kun jotakin kivaa tapahtuu. Walter rakas, kiitos pintaraapaisusta aiheeseen mutta et oikeasti tiedä yhtään mitään, ellei aika oikeaan osunutta kuntaa tällaisen keskipisteeksi lasketa.

Parhaat setit eivät vain pysy paikallaan ja pääsylippuina on vain miljoonan dollarin perse tai miljoonia dollareita funnymoney-tileillä. Eikä sekään vielä takaa mitään. Talo, kuten me sitä kutsumme on todella mahtava paikka. Totesin viimeksi fs-naiselleni että "Täällä saa olla omiensa keskuudessa ja nauttia seksistä avoimesti! Villi-Ira kertoi joskus TVssä pakastavansa kaiken ulosteensa ja lähettelee niitä ympäri suomea eniten maksaville pervoille. Sanoi itsekin syövänsä paskaa ja nauttivansa siitä.

Todennäköisesti nuo on suurin osa samanlaisia paskansyöjiä. Toivottovasti et walter suudellut ketään siellä Mutta mahtaa paikka haista No joo, kyl nyt käsittää miks ei niin selvät reittiohjeet Talolle! Niin siis tarkoitin että epäluuloisille jne. Tuolla on niin paljon ollut kaikenlaista kekkeriä että eiköhän kaikki halukkaat,ole ajuohjeet saaneet toisekseen jossain sanottiin että taloa ei saa kuvata ulkoapäin olen semmoisenkin kuvan nähnyt. Olen nuori rehevä, nainen satakunnasta.

Joskus nuorempana olin paskassa suhteessa, jossa sain turpaan joka viikko. Siitä ku paranin mikään ei tuntunut enään oikeastaan miltään.

Tämän takia haluaisin kokea uudelleen hakatuksi tulemisen, "turvallisesti". Bdsm ei riitä enään, ja kyllä olen useasti session jälkeen verillä ja mustelmilla. Se ei vaan aja samaa asiaa.

Haluan tietää, aiheuttaako se saman tunteen. Lähdin kirjoittamaan tänne, varmasti lähinnä sen takia että tiedän kyllä millaisia kommentteja tulen saamaan, mutta täällä ehkä vähiten tuomitaan. Olen siis varautunut näihin tiettyihin kommentteihin. Olen tietoinen ettei haluni ole "tervettä" ja terveellistä minulle, mutta olen päätökseni tehnyt. Ongelmana onkin nyt vähän että en tiedä mistä tälläistä ihmistä hakisin. Käytännössä en halua harrastaa hänen kanssaan seksiä.

Se tekee tästä ongelman. En myöskään halua välttämättä samalla paikkakunnalla asuvaa, koska pieni paikka enkä halua kenenkään läheisen tai edes tutun tietävän.

Joku vois nyt jakaa ajatuksia tästä sekavasta teksistä ja kertoa ratkasun ongelmaan. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Aikanaan olen ollut Iran privaati stripissä tosin monta vuotta sitten mutta parempaa sessiota en ennen enkä jälkeen ole kokenut Ei kokemusta, mutta hitto tekis mieli alistua sille.

Vaan kun ei rahaa puissa kasva. Henkistä nöyryytystä ja jalkaorjuutta mmmmm. Ei viitsi investoida niin paljon yhteen 0, Mieluummin kuvittelen samat asiat omassa päässäni ja tulos on yhtä tyydyttävä. Pk-seudulla käydessäni varaan V-Iran studiosta tunnin.

Tähän mennessä olen käynyt kolmesti. Alkuun lomakkeen täyttö ja kässärin periaatesuunnittelu. Sähköpostilla olin jo lähettänyt toivomukseni. Ira osaa eläytyä rooliinsa.

0 thoughts on “Seksipuhelut villi ira

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *